GDPR

Politici privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice (RGPD)

Societatea noastra  s-a aliniat prevederilor Regulamentului 2016/679/UE (RGPD) si consideram ca este un moment potrivit sa punctam cateva aspecte importante .

Avem obligatia si va confirmam ca administram in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie.

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal (de exemplu: nume, prenume, adresa e-mail, nr. de telefon) in scop contractual, in baza interesului legitim, in conformitate cu obligatiile legale si, in masura in care veti fi de acord, in scop de marketing direct, adica pentru a va tine la curent cu produsele, serviciile noastre si/sau evenimentele pe care le organizam.

Va informam ca incepand cu 25 mai 2018, primiti de la noi (si partenerii nostri) informari in scop de marketing direct doar cu privire la produsele sau serviciile pentru care ati optat prin formularul de consimtamant (oferte speciale, promotii in derulare, reduceri si oferte exceptionale, pe care le lansam periodic etc.)

Aveti urmatoarele drepturi asupra datelor cu caracter dvs. cu caracter personal:

-dreptul de a solicita acces la datele personale, rectificarea sau stergerea acestora;
-dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii, precum si de a va opune prelucrarii si de a solicita transferul datelor;
-dreptul de a solicita portabilitatea datelor;
-dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
-dreptul de a se adresa justitiei;
-dreptul de retragere a consimtamantului;

In caz ne neconformitate, aveti dreptul de a depune o notificare catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Va puteti schimba opinia in orice moment accesand link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi sau contactandu-ne pe adresa de email mparfumerie@yahoo.com.

Pentru mai multe informatii despre Confidentialitate, vizitati site-ul nostru https://mparfumerie.ro/

Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe e-mail la adresa: contact@mparfumerie.ro

sau sunati la numarul de telefon 0744531821 si va raspundem cu drag.

Vom trata cu respect informatiile primite de la dumneavoastra.