RETURNAREA PRODUSELOR

Ne dorim sa fiți pe deplin multumiti atunci când cumpărați orice produs de pe site-ul nostru. Dacă nu sunteți multumiti de calitatea produselor cumparate, ne puteți contacta pentru returnarea in termen de 14 zile și noi va vom înapoia contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră.

Legislația romană prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.”(Ordonanța Guvernului nr.34/2014)

Clienții nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fără urme de uzura sau murdărie, in termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur in prealabil, in scris, pe adresa de email, sau telefonic menționând data comenzii și numele pe care s-a făcut comanda inițială.

Produsele testate nu se pot returna.

Produsele se returnează folosind una din metodele de transport Urgent Cargus / Fan Curier. MPARFUMERIE va înapoia contravaloarea comenzii in cel mult 3 zile de la data primirii returului.