Conditii generale de vanzare – cumparare

1. Generalitati

Clauzele urmatoare sunt valabile pentru relatiile comerciale dintre Mparfumerie denumita in continuare VANZATOR si persoana care achizitioneaza marfa, denumita in continuare CUMPARATOR. Daca exista un contract incheiat intre parti care contine clauze specifice, are prioritate acel contract.

 

2. Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza la termenele fie stabilite de comun acord, fie anuntate si accepate de catre CUMPARATOR. In caz de forta majora VANZATORUL nu raspunde pentru nerespectarea termenelor de livrare sau a altor conditii stabilite de comun acord. Atunci cand apare forta majora, partea in cauza trebuie sa notifice acest lucru celeilalte parti in termen de o zi si sa o dovedeasca in termen de 3 zile.

Cand expedierea si transportul marfii cad in sarcina CUMPARATORULUI, acesta poate alege modalitatea expedierii. Marfurile livrate, chiar şi dupa facturare, raman in proprietatea VANZATORULULUI pana la achitarea lor de catre CUMPARATOR.

 

3. Calitatea produselor si reclamatii

Pentru produsele de folosinta indelungata, cumparate prin intermediul site-ului www.mparfumerie.ro se acorda un termen de garantie care este specificat în certificatul de garantie al produsului. Termenul de garantie curge de la data facturarii si se transmite in favoarea persoanei care achizitioneaza aceasta marfa de la CUMPARATOR. Conditiile de asigurarea garantiei sunt mentionate in certificatul de garantie. VANZATORUL se obliga sa asigure remedierea oricaror defectiuni aparute in perioada de garantie sau, dupa caz, sa inlocuiasca produsele, daca problemele constatate sunt grave, in termen de 14 zile lucratoare de la constatarea acestora de catre ambele parti si consemnate in Fisa de Reclamatie, pusa la dispozitia CUMPARATORULUI.

VANZATORUL garanteaza ca bunurile vandute sunt in concordanta cu standardul de calitate pentru produsele similare prevazute de legea romana. CUMPARATORUL poate refuza la livrare bunurile care sunt deteriorate.

 

4. Receptia produselor

Receptia marfurilor se face in prezenta CUMPARATORULUI si VANZATORULUI sau prin predarea coletului CUMPARATORULUI pe baza de semnatura de primire, de catre firma de curierat aleasa pentru livrarea comenzilor.

 

5. Preturi si modalitati de plata

Preturile produselor sunt cele indicate in facturi si sunt exprimate in lei. Plata facturii se va efectua la termenul scadent prevazut in factura. Marfa livrata conform facturii si prezentelor conditii, ramane proprietatea VANZATORULUI pana la data achitarii integrale a acesteia. Pentru depasirea termenului de plata stabilit, CUMPARATORUL datoreaza penalitati de 0.5% pe zi din valoarea facturii neachitate, fara a fi nevoie de punere in intarziere.

Inainte de scadenta facturii, personalul din departamentul vanzari reaminteste CUMPARATORULUI, intr-un mod civilizat, ca se apropie scadenta facturii!

 

6. Litigii

Eventualele neintelegeri dintre parti privind relatia comerciala vor fi rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii acestora. In cazul in care eventualele neintelegeri nu se pot rezolva cu reprezentantul Mparfumerie cu care discutati, va rugam sa va adresati administratorului societatii la adresa contact@mparfumerie.ro.

Daca, dupa 14 de zile calendaristice de la inceperea acestor tratative, VANZATORUL si CUMPARATORUL nu reusesc sa rezolve in mod amiabil o divergenta contractuala, fiecare poate solicita ca disputa sa se solutioneze, fie prin arbitraj la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fie de catre instantele judecatoresti din Romania.

 

7. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului www.mparfumerie.ro vor putea fi folosite pentru comunicari comerciale (solicitare oferta, ofertare, contractare, facturare, livrare) intre parti si pentru comunicari de marketing in situatia in care s-a primit consimtamantul explicit al persoanei in cauza pentru transmiterea de informari privind ofertele Mparfumerie.ro, conform reglementarilor regulamentului aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018.

Conform legislatiei in domeniu, CUMPARATORUL are urmatoarele drepturi legate de datele proprii cu caracter personal furnizate: solicitare acces la date, solicitare rectificare sau stergere date, solicitare restrictii de procesare, opunere pentru prelucrare date, solicitare portabilitate date. De asemenea, exista dreptul de depunere a unei plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, precum si dreptul de va retragerea consimtamantul in orice moment, prin trimiterea unei solicitari la contact@mparfumerie.ro.

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE nr.679/2016, mai jos se regasesc detaliile de contact ale Mparfumerie, precum si ale Responsabilului cu Protectia Datelor cu Caracter Personal:

 

 

 

Nota: Prin acceptarea “Termeni si conditii” ale magazinului online sunteti de acord sa primiti e-mailul “Cerere review”, care are legatura directa cu comanda dumneavoastra pe care ati plasat-o in magazin. Feedback-ul oferit de dumneavostra este foarte important pentru noi. In acest mod vom imbunatati serviciile oferite tanad cont de parerile clientilor nostri.

 

8. Dreptul de autor ale Mparfumerie asupra informatiilor publicate pe website www,mparfumerie.ro

Intregul continut al website-ului www.mparfumerie.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – reprezinta proprietatea Mparfumerie.

Folosirea sub orice forma si in orice scop, fara acordul Mparfumerie, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea website-ului www.mparfumerie.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor, va rugam sa folositi adresa: contact@mparfumerie.ro